1a. TapaPedalada Festa Major 2015: Pedals & Gintònic

CC SentmenatBici
+ Crònica i àlbum

El programa de la Festa Major s’envia a publicar a finals de juliol. Agost, és un mes inhàbil... I en quatre dies, pum! Ens trobem amb l’inici de la Festa Major del nostre poble!

Ho vàrem anunciar, però, ves per on, una setmana abans de la Festa, no teníem inscrits.
I aquesta junta del club, que a banda de cames tenim empenta, ens vam tirar de cap. Si som 10, més be que ens ho passarem!

Amb les improvisacions que corresponen a una activitat innovadora, ens inventem un circuit ni força llarg, ni força exigent. Es tracta de passar-ho bé. Els entrenaments, desnivells i mitges, ho deixarem per dates que no sigui Festa Major. La pujada més 'dura', va ser la de Guanta, però ben bé que paga la pena. Més endavant podeu consultar les característiques i el mapa interactiu.

Hem comptat amb l'ajuda dels col·laboradors habituals del club (en aquesta ocasió el Tall Petit, Cafè la Xicra i Cal Camilo, i també el Restaurant Castell de Guanta i el Bar Can Vilar), i l’assistència impagable del vehicle del president del club.

El resultat ha estat molt satisfactori. Tant, que ja tenim inscrits per l’edició del 2016. Han participat 19 ciclistes, motivats per compartir una bona estona sobre pedals, però d'una manera diferent. Ha estat una primera edició, una nova experiència, que esperem poder repetir novament en la pròxima Festa Major... o potser abans.
Arribada del grup la plaça de la Vila a punt per afrontar el 5è i últim avituallament
Les imatges que us acompanyem us faran una idea de com hem acumulat un desnivell aproximat de 7.000 calories! Si, si, calories, l'equivalent a 1 quilo de pes guanyat per esforç i festa sobre pedals. Vam pedalar, vam riure, vam esforçar-nos... en definitiva vam gaudir i compartir una sortida molt especial.

(fes clic sobre la següent imatge per accedir a l'àlbum de fotos a Flickr)
TapaPedalada FM 2015
Les trobareu al compte de Flikr de SentmenatBici. Seguiu-nos!

+ Característiques de la ruta


- Hora i lloc sortida: 16:00 Can Vilar
- Hora i lloc arribada: 19:30 Can Vilar
- Distancia aproximada: 25 km.
- Nivell recorregut: Baix
- Ascens acumulat aproximat: 550 m.
- Calories acumulades: aproximadament 7000!! (1 quilogram en funció del nivell dels participants).
- Avituallaments (col·laboradors): Can Duran (el Tall Petit), Castell de Guanta (Cafè la Xicra), Guanta (Restaurant Castell de Guanta), Can Vinyals (Cal Camilo), Can Vilar (Bar Can Vilar).

+ Mapa
 

Consulta i descarrega el track i els punts d'interès de la sortida. Ara pots consultar la predicció meteorològica comarcal actualitzada, i a més pots canviar el Fons cartogràfic del mapa (imatge, topogràfic, relleu...).

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates