Carretera #4 Cap a Argentona

Txiki


El proper diumenge 22 de maig Sentmenat Bici organitza la quarta sortida de carretera amb destinació a Argentona i Vilassar de Mar, al Maresme.

Començarem a pedalar direcció Caldes de Montbui seguint per la C-1415b per a buscar la capital del Vallès Oriental, Granollers. Travessarent la ciutat vallesana cercant la ronda i carretera C-352 fins arribar a la Roca del Vallès. Allà agafarem la carretera C-1415c per fer l'ascensió del Coll de Parpers per a travessar la Serralada Litoral i continuar amb un divertit descens que ens farà arribar a Argentona, primer, i seguint per la B-502 a Vilassar de Mar, després. Entre Argentona i Premià cercarem un lloc on fer un bon avituallament.

El camí de tornada serà més rodador. Inicarem la marxar per la ràpida N-II seguint la costa fins arribar a Montgat. Aquí entrarem en nucli urbà per a buscar la BV-5011 o Collet de la Vallençana, per a tornar a travessar la Serralada Litoral i descendre novament al Vallès fins a Montcada. Iniciarem l'últim tram de la jornada amb un suau i continuar ascens que ens portarà novament fins a Sentmenat passant per Ripollet, Santiga, Polinyà i... una birra ben freda si us plau!!

Si tens dubtes, pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes, correu electrònic (sentmenatbici@gmail.com) o deixa un comentari al blog.

No cal inscripció, només tenir ganes de pedalar i estar a punt el diumenge a les 8.00 hores a la Plaça de la Vila. Preguem puntualitat! Us hi esperem!

+ Característiques

- Tipus de ruta: Carretera
- Hora i lloc sortida: 8:00 Plaça de la Vila de Sentmenat.
- Hora i lloc d'arribada: 16h.-17h. Sentmenat
- Distancia aproximada: 87 km.
- Ascens acumulat aproximat: 1.040 m.
- Temps estimat recorregut: aproximadament 5 hores actives, segons el nivell dels participants.
- Hora aproximada esmorzar: 10:00h. - 11 hores en un punt de ruta a determinar (possiblement a Vilassar).
- Recomanacions: portar líquids, esmorzar opcional, protecció solar.

La sortida és d'assistència lliure, per socis o interessats en fer-se soci. Vine a coneixe'ns i compartir un matí de bici. Us hi esperem a les 8.00h a la Plaça de la Vila de Sentmenat.

+ Mapa

Consulta i descarrega el track (GPX) i els punts d'interès de la sortida, a través de komoot.

Txiki / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates