Carretera #5 Sant Sadurní d'Anoia

Txiki


El proper diumenge 5 de juny Sentmenat Bici organitza la cinquena sortida de carretera amb destinació a Sant Sadurní d'Anoia - Els Casots.

La ruta comença en direcció a Sabadell per la carretera de Pedrasanta. Travessada la capital, continuarem per la C1413a passant per Rubí i el Papiol, i a l'alçada de Molins de Rei creuarem el Llobregat a través del pont de la N-340 camí de Vallirana. A l'alçada de Can Julià ens desviarem per carreteres rurals per seguir direcció Olesa de Bonesvalls, dins de la Serra de l'Ordal. Seguirem per la BV-2411 cap a Avinyò Nou, punt on tornarem novament a la N-340 fins arribar al creuament del km 1222 on ens desviarem per la carretera local BP-2427 que ens portarà fins els Casots i Sant Sadurní d'Anoia, aproximadament km 70 de ruta. Aquí ens aturarem a fer un bon esmorzar en un local de la zona.

El camí de tornada el farem per l'interior, seguint carreteres locals entre camps de vinyes, que ens portaran a passar per Sant LLorenç d'Hortons o Sant Esteve Sesrovires, tot travessant una zona amb constants canvis de pendent. Entrarem novament en el Baix Llobregat per a seguir el camí de la C-55 entre Abrera i Olesa de Montserrat. Ens desviarem per la B-120 en direcció cap a Viladecavalls, entrant novament al Vallès Occidental, fins arribar a Terrassa, la segona capital de la comarca. Feta la travessa de la ciutat, entrarem en terreny ben conegut, seguirem la C1415a que ens portarà a Castellar, primer, i a Sentmenat, segon, com a final de trajecte.

Si tens dubtes, pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes, correu electrònic (sentmenatbici@gmail.com) o deixa un comentari al blog.

No cal inscripció, només tenir ganes de pedalar i estar a punt el diumenge a les 7.00 hores a la Plaça de la Vila. Preguem puntualitat! Us hi esperem!

+ Característiques

- Tipus de ruta: Carretera
- Hora i lloc sortida: 7:00 Plaça de la Vila de Sentmenat.
- Hora i lloc d'arribada: 14h.-15h. Sentmenat
- Distancia aproximada: 133 km.
- Ascens acumulat aproximat: 1.910 m
- Temps estimat recorregut: aproximadament 7 hores actives, segons el nivell dels participants.
- Hora aproximada esmorzar: 10:00h. - 11 hores en un punt de ruta a determinar (possiblement a Sant Sadurní d'Anoia).
- Recomanacions: portar líquids, esmorzar opcional, protecció solar.

La sortida és d'assistència lliure, per socis o interessats en fer-se soci. Vine a coneixe'ns i compartir un matí de bici. Us hi esperem a les 7.00h a la Plaça de la Vila de Sentmenat.

+ Mapa

Consulta i descarrega el track (GPX) i els punts d'interès de la sortida, a través de komoot.

Txiki / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates