Sortida BTT #4 a Gallifa

Txiki



El proper diumenge 10 d'abril Sentmenat Bici continua explorant el seu entorn, i en aquesta ocasió ho farem visitant la vila de Gallifa, en la que serà la quarta sortida BTT de l'any. El recorregut és d'aproximadament 40 quilòmetres, amb uns assequibles 950 metres de desnivell positiu, per anar i tornar des de Sentmenat fins a Gallifa i tornar.

Per anar, iniciarem un progressiu ascens que ens portarà fins a Gallifa, iniciant sobre pista cap a Can Senosa i el collet del Català, seguint per el Pascol. Tocarem breument asfalt a la carretera del Farell (km. 3) fins a trobar novament pista que ens portarà a la Torre Nova i seguint el curs de la Riera de Caldes i passant per les Elies. Arribarem a través del Raval a la vila de Gallifa i farem parada per gaudir d'un merescut homenatge.

La tornada la farem buscant l'ascensió al Castell de Gallifa, continuarem breument per la carretera de Sant Llorenç fins a tornar a tocar pista (km. 5) per seguir pel camí rural de Collmonner, travessant la Serra de la codina. Posteriorment passarem per Can Cadafalch, baixar el Puig de la Creu i arribar a Sentmenat a través de Can Padró i Can Vinyals. Com sempre, es rodarà amb calma, amb seguides parades per a reagrupar i esperem que ens acompanyi una bona meteorologia, arribarà la primavera?

Si tens dubtes, pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes, correu electrònic (sentmenatbici@gmail.com) o deixa un comentari al blog.

No cal inscripció, només tenir ganes de pedalar i estar a punt el diumenge a les 8.00 hores, preguem puntualitat!, al Castell de Sentmenat. Us hi esperem!

+ Característiques

- Tipus de ruta: BTT
- Hora i lloc sortida: 8:00h. Castell de Sentmenat.
- Hora i lloc d'arribada: entre les 14h i les 15h, a Sentmenat.
- Distancia aproximada: 40 kms aprox.
- Ascens acumulat aproximat: 1.000 m.
- Dificultat: baixa-mitja.
- Temps estimat recorregut: unes 5 hores segons el nivell dels participants.
- Hora aproximada esmorzar: 10.00-10.30 hores en un local de la zona.
- Recomanacions: portar líquids, esmorzar opcional (es pot fer al local, o portar entrepà).

Es farà esmorzar (opcional i lliure) a un local de Gallifa amb un preu aproximat entre 8-12 euros. Es prega confirmació d'assistència per a poder assegurar un lloc al local.
La sortida és d'assistència lliure, per socis o interessats en fer-se soci. Vine a coneixe'ns i compartir un matí de bici. Us hi esperem a les 8.00h al Castell de Sentmenat.

+ Mapa

Consulta i descarrega el track i els punts d'interès de la sortida, a través de wikiloc.

Powered by Wikiloc

Txiki / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates