Sortida BTT #5 Sant Quirze Safaja

Txiki


El proper diumenge 15 de maig Sentmenat Bici expandeig les seves rutes cap al nord fins arribar a Sant Quirze Safaja, al Vallès Oriental i a les portes del Moianès. La cinquena sortida BTT de l'any te un recorregut aproximant de 56 quilòmetres, amb uns assequibles 1.450 metres de desnivell positiu.

La ruta s'inicia anant cap a Caldes pel camí del Roure Gros, seguint amb les rampes de la Font del Dimoni i enllaçant amb la pista que transcorreix pel cementiri i camp de golf de Caldes que ens porta fins a Can Regasol. D'aquí travesarem Can Rosas i Can Carreras per arribar a Sant Feliu de Codines. Travessem Sant Feliu seguint la carretera de Moià C-59 fins arribar al Cim d'Àligues, punt en el qual recuperem pista per afrontar el tram més dur de la ruta que ens portarà fins a Sant Quirze enllaçant amb la carretera de Centelles.

Després de fer un bon homenatge (recomanem el càmping Illa o el Revolt), iniciem el camí de tornada per la carretera de Centelles fins a l'alçada del km. 7, punt en que seguirem una estreta carretera rural que ens portarà fins a Sant Miquel del Fai. Seguint per carretera, arribarem a Sant Feliu de nou, tot i que aquest cop ens trobarem amb alguna sorpresa... Una vegada haguem sortit de Sant Feliu, voltarem el Puig del Prat i tornarem de nou a creuar la carretera C-59 a l'alçada de la casa groga, sempre amb molt de compte i minimitzant el risc. Posteriorment travesarem la utbanització de la Font dels Enamorats fins arribar a Caldes on seguirem el mateix camí d'anada per acabar a Sentmenat.

Si tens dubtes, pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes, correu electrònic (sentmenatbici@gmail.com) o deixa un comentari al blog.

No cal inscripció, només tenir ganes de pedalar i estar a punt el diumenge a les 8.00 hores, preguem puntualitat!, al Castell de Sentmenat. Us hi esperem!

+ Característiques

- Tipus de ruta: BTT
- Hora i lloc sortida: 8:00h. Castell de Sentmenat.
- Hora i lloc d'arribada: entre les 14h i les 15h, a Sentmenat.
- Distancia aproximada: 56 kms aprox.
- Ascens acumulat aproximat: 1.450 m.
- Dificultat: mitja.
- Temps estimat recorregut: unes 5 hores segons el nivell dels participants.
- Hora aproximada esmorzar: 10.00-10.30 hores en un local de la zona.
- Recomanacions: portar líquids, esmorzar opcional (es pot fer al local, o portar entrepà).

Es farà esmorzar (opcional i lliure) a un local de Sant Quirze Safaja amb un preu aproximat entre 8-12 euros. Es prega confirmació d'assistència per a poder assegurar un lloc al local.
La sortida és d'assistència lliure, per socis o interessats en fer-se soci. Vine a coneixe'ns i compartir un matí de bici. Us hi esperem a les 8.00h al Castell de Sentmenat.

+ Mapa

Consulta i descarrega el track i els punts d'interès de la sortida, a través de wikiloc.

Powered by Wikiloc

Txiki / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates