Àlbum XXa. Sentmenatenca, una jornada per recordar

CC SentmenatBici
El passat diumenge 12 d'abril es va celebrar, amb sortida i arribada al Castell de Sentmenat, la XXa. Pedalada Popular de Sentmenat Bici, la Sentmenatenca. Va ser una jornada d'emocions, de treball, d'esforç, de patiment, però sobretot va ser una jornada de gran satisfacció, tant pels participants (189 inscrits) com pels col·laboradors i organitzadors.
Moment de la sortida, mitja i curta, de la Sentmenatenca
Volem agrair a tots el vostre suport i participació. Als col·laboradors i entitats, perquè sense ells la pedalada no seria possible. Als participants, per haver gaudit de la nostra proposta i transmetre'ns la vostra experiència, en general molt positiva. Hem pres nota dels vostres comentaris, i a partir d'avui comencem a treballar per a que el pròxim any la Sentmenatenca encara sigui millor. Només us fem una petició: divulgueu la vostra experiència, doneu a conèixer la nostra proposta, i ens ajudareu a fer de la Sentmenatenca una pedalada de referència.

I ara si, a través d'aquesta publicació, o bé accedint a la nostra galeria de Flikr, podeu gaudir de les imatges de la Pedalada, les quals podeu visualitzar i descarregar (amb llicència oberta Creative Commons A,N,SA). Gaudiu i recordeu la Sentmenatenca!


XXa. Sentmenatenca
Les trobareu al compte de Flikr de SentmenatBici. Seguiu-nos!

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates