A Sant Llorenç pel Pla del Vinardell

CC SentmenatBici
Avui anirem cap a Sant Llorenç de Savall, pujant al Pla de Vinardell, per tant ens demanarem una mica més d’esforç, però no gaire més. Sortim a les set i mitja del matí direcció a Castellar del Vallès per enfilar-nos cap a l’Alzina Balladora, on sempre fem una petita parada per recuperar forces. Reprenem el camí direcció Busqueta, però enlloc d’agafar el corriol, seguim pel camí ample. 

Trobarem alguna pujadeta que altre, que ens demanarà una mica més d’esforç, fins arribar a la carretera de Sant Llorenç de Savall a Gallifa, per anar a buscar el kilòmetre cinc d’aquesta carretera. Aquí comença l’ascens al Pla de Vinardell, camí ample d’uns tres kilòmetres no gaire exigents, que a més, ens dona un munt d’alternatives a escollir per anar a diferents destins, tal com Granera, el Roc de Sant Sadurní, Coll d’Ases i un sense fi d’opcions que sens dubte seran el plaer de qualsevol aficionat a la BTT.
Dalt del Pla de Vinardell iniciant el descens cap a Sant Llorenç Savall
Hem arribat al Pla, i com que el nostre destí és Sant Llorenç, iniciem el descens pels dumies que ens durà al cementiri de Sant Llorenç, un descens per gaudir que ens amaga un que altre reguerol, per tat hem d’anar amb compte ja que un d’aquest reguerols ens podria fer anar a terra molt fàcilment.

A Cal Ramón, la botifarra, el pa, les truites, demanis el què demanis, sempre és un encert, és un dels millors llocs dels que tenim a prop per anar a esmorzar.

La tornada la fem pel Camí de les Estàtues i la baixada del Castellet a Guanta fins a Sentmenat, on després d’una petita jornada de calor, anem al Bar la Xicra a prendre un petit refrigeri.

(fes clic sobre la següent imatge per accedir a l'àlbum de fotos a Flickr)
Pla de Vinardell - 2015
Les trobareu al compte de Flikr de SentmenatBici. Seguiu-nos!

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates