Sortida inaugural: el Farell

CC SentmenatBici

El proper diumenge 6 de març Sentmenat Bici farà la primera sortida de la nova etapa que just acabem de començar. Serà la sortida inaugural de club del 2022, i per tant és un moment molt esperat.

Tindrà com a destinació el clàssic i conegut Coll del Farell (701 msnm), al terme de Caldes de Montbui, un dels  millors miradors del Vallès. El recorregut és d'aproximadament 25 quilòmetres, anar i tornar des del Castell de Sentmenat fins al Coll del Farell, pujant per Guanta i enllaçant amb la Carretera del Farell BV-1243. Com sempre ha estat costum, es rodarà amb calma, amb aturades per a reagrupar. Si tens dubtes, contactar amb nosaltres a través de les xarxes, correu electrònic (sentmenatbici@gmail.com) o deixa un comentari al blog.

No cal inscripció, només tenir ganes de pedalar i estar a punt el diumenge a les 8.30 hores, preguem puntualitat!, al Castell de Sentmenat. Us hi esperem!

+ Característiques

- Tipus de ruta: BTT - Gravel
- Hora i lloc sortida: 8:30 Castell de Sentmenat.
- Hora i lloc d'arribada: 13h.-13.30h. Castell de Sentmenat
- Distancia aproximada: 25 km.
- Ascens acumulat aproximat: 691 m.
- Temps estimat recorregut: unes 3 - 4 hores segons el nivell dels participants.
- Hora aproximada esmorzar: 10:30h. - 11 hores al Local social del Farell.
- Recomanacions: portar líquids, esmorzar opcional (es pot fer al local social, o portar entrepà, o no fer qui vulgui no parar).

Es farà esmorzar (opcional i lliure) al local social del Farell (entrepà - beguda -xupito - café), amb un preu aproximat entre 8-12 euros.
La sortida és d'assistència lliure, per socis o interessats en fer-se soci. Vine a coneixe'ns i compartir un matí de bici. Us hi esperem a les 8.30h al Castell de Sentmenat.

+ Mapa

Consulta i descarrega el track i els punts d'interès de la sortida, a través de wikiloc.

Powered by Wikiloc


CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates