Comencem a pedalar: calendari sortides 2022

CC SentmenatBici

 

Calendari de sortides de Sentmenat Bici 2022

Ara sí! Ara si que comencem a pedalar. Ja superada la primera fase d'organització i administració, per fi podem començar a parlar d'allò que tant ens agrada a totes i tots: anar en bici!

Us presentem l'avançament del calendari de sortides que anirem actualitzant puntualment a la pàgina sortides i calendari anual, on trobareu tota la informació sobre com s'organitzen les sortides. De moment teniu les sortides que organitzarem durant els mesos de març i abril, i properament anirem afegint les sortides dels següents mesos.

Tot i que la pràctica majoritària i clàssica de Sentmenat Bici sempre ha estat la BTT, en aquesta nova etapa també organitzarem sortides de carretera. Per a cada nova sortida es publicarà una fitxa amb la informació detallada de les característiques de cada sortida. Ara mateix ja teniu publicada la fitxa de la sortida inaugural al Farell del proper diumenge 6 de març. La fitxa es publica al grup de whatsapp de socis i també a les xarxes socials.

Una setmana abans de la data també publicarem un esdeveniment a Facebook, per tal que ens pugueu confirmar la vostra assistència, però també ho podreu fer per correu electrònic o el grup de whatsapp.

Esperem que la proposta de sortides sigui del vostre grat. En tot cas estem oberts a qualsevol suggeriment de destí o de millora que ens podeu comentar per qualsevol dels canals de comunicació que teniu a la vostra disposició.

Salut i pedals!

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates