AJUDA HUMANITÀRIA A UCRAïNA

CC SentmenatBici




Des del Club Ciclista Sentmenat Bici volem donar tot el nostre suport a les families d'Ucraïna que estan patint la guerra.

A Sentmenat (al igual que en moltes poblacions) s'ha creat un grup de recolzament als veïns ucraïnesos del poble i amb l'ajuda de voluntaris i de l'Ajuntament, s'està fent una campanya de recollida.

Podeu fer la vostra aportació al local que tenen assignat al Centre d'Entitats de Sentmenat (Plaça de la Vila, 10), tots el dies de 08:30h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h.

¿Què necessiten? 

- Aliments (pasta, cereals, llegums, llet, caldo, sucs, aliments en conserva, cafè, tè, fruits secs, galetes, sucre, menjar per nadons, llet en pols....)

- Roba en bon estat tant d'adult com de nens (abrics, jerseis, roba tèrmica interior, mitjons gruixuts, guants i gorros, sacs de dormir (-10ºC), mantes tèrmiques, frontals, llanternes, tovalloles, portanadons (motxilles o fulars), cantimplores, termos, joguines.....)

- Medicaments y material d'higiene (iode, venes, esparadrap, alcohol, tirites, gases, cinta americana, aigua oxigenada, pasta de dents, tovalloletes infantils, bolquers, compreses, esponjes, sabons, paper WC, linitul, silvederma, paracetamol, iburoprofè.....).

Necessiten voluntaris i voluntàries en el punt de recollida per rebre i empaquetar tot el material. Podeu enviar un mail a: smnt.voluntariat@sentmenat.cat; indicant el vostre nom, telèfon de contacte i disponibilitat horària.

Us avancem que un grup de socis faran una aportació personal en nom del Club i és per això que us animem a fer-ho també. Tota ajuda suma!!!

PAU, Salut i Pedals!!!

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates