Crònica i àlbum sortida a Sant Adrià del Besòs - 08/03/15

CC SentmenatBici
El recorregut, com bé tots coneixeu els que heu anat a Barcelona, és planer, on generalment s’arriba en una hora i mitja anant tranquil i sense forçar gaire, per tant aquesta vegada s’ha fet una petita variació per allargar l’anada per d’arribar al lloc escollit per esmorzar que fins avui dia es el BAR OURENSE a Sant Adrià del Besòs. Aquesta variació de recorregut simplement s’aconsegueix anant cap a Barcelona pel Ripoll.

Vam iniciar la sortida com sempre a les 08:00h a la plaça de la vila de Sentmenat, direcció a Castellar del Vallès per Can Ramoneda, Can Vinyals i el pedregar de Can Padró que, per fi i a base d’anar provant algú que altre va aconseguir per primera vegada fer-lo sense posar peu a terra. Enhorabona!

Una vegada a Castellar del Vallès vam iniciar la baixada pel Ripoll pràcticament des del pont de la Carretera de Terrassa. Aquest tram te l’encant de creuar un parell de vegades el riu Ripoll. En un d’ells i per voler posar en pràctica una mica de tècnica, el 'presi' va relliscar i va acabar amb dos quilos més d’aigua a sobre... ha de millorar la tècnica de creuar la bicicleta per damunt de zones lliscoses.

Dos estils diferents per a creuar el Besòs
Ja una vegada agafat el Ripoll, tot el recorregut va paral·lel al riu passant per Sabadell, pel Polígon de Santiga cap a Ripollet i fins a Montcada i Reixac, on ja el Ripoll s’ajunta amb el Besòs fins desembocar al mar a Sant Adrià. Hem estat dues hores pedalant, per tant, objectiu aconseguit, hem arribat sobre les 10:00 hores per començar a esmorzar.

Després d’un bon esmorzar iniciem la tornada pujant per el Besòs, la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-Solità i Plegamans i finalment, després d’haver pedalat uns 70 kilòmetres arribem a Sentmenat aproximadament a les 13:30 hores.


Sant Adrià de Besòs - 8/3/15
Les trobareu al compte de Flikr de SentmenatBici. Seguiu-nos!

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates