Vall d'Horta - Can Brossa 2015

CC SentmenatBici
Avui hem anat a provar la famosa truita de la casa de Can Brossa, al bell mig del Parc Natural Sant Llorenç de Munt i l’Obac.

Sortim de la plaça de la Vila a les 8 h del matí, per trobar-nos amb un altre grupet, ja a Castellar del Vallès, a Can Petasques. En total serem uns 10 ciclistes. Un parell venen per primera vegada amb el club, doncs han contactat amb nosaltres mitjançant la 20a. Pedalada. Ja ens adverteixen de que no estan en plena forma. Però la sortida d'avui no és de les dures, excepte puntualment, on el president farà de cua de grup.

Un cop pugem fins al Pla de l'Alzina, farem una paradeta per re-agrupar-nos. Pels principiants, pujar el Puig de la Creu, és tot un mèrit. I així ens ho fan saber!

D'aqui a Sant Llorenç, és un passeig. Enlloc de baixar pel camí de les “Estàtues”, seguim tot recte i gaudim d'una llarga i agraïda baixada, fins la carretera que va de Castellar del Vallès fins a Sant Llorenç. 5 minutets d'asfalt i tornem a trepitjar terra, voltant per un parell de masies de pagès. En un no res, arribem a Can Brossa, on hem d'estendre el tendal, doncs el sol pica.

Demanem la típica truita de la casa, amb els ingredients molt variats, alguna botifarra i algun peus de porc, que venen, aquests, amb un bonic ou ferrat per sobre. Tot deliciós. Tot just en aquest moment arriba la última incorporació al grup, el tresorer, i acabem d'omplir la taula rodona, com a bons cavallers. Amb la beguda i un xarrupet, quasi 12 € per cap. Ens ho hem ben guanyat, avui!


Amb la feina ben guanyada, ens tocar un dels plats forts del dia: pujar al Castell de la Pera. Una pujadeta no gaire llarga, però si important. Deu ser pel plat que ens acabem de cruspir. 
O no. A dalt ens fem la foto de grup, doncs a partir d’aquí, començarem a disgregar-nos.


Grup content i satisfet per haver superat la pujada al Castell de Pera
La ruta d'avui ens guarda una petita sorpresa. Passarem pel costat de la bassa de Cal Llogarri on, com és idoni per la temperatura i el dia perfecte per rodar que tenim, algun agosarat farà servir la bassa com a remei per baixar la temperatura. Tot un plaer. Un altre més del dia d'avui.

Sense adonar-nos, sens ha fet migdia i estem a uns quants quilòmetres de casa. Per tant, sense dilatar-nos més, començarem a enfilar cap a Sentmenat: Sant Llorenç, Can Castellet, Guanta i Sentmenat, on arribarem més a prop de les 14 h que de les 13 h.

Avui hem fet quasi 50 km, amb més temps del que seria el normal. Però hem gaudit de moltes parades per aprofitar el moment, les vistes, l'avituallament,... tot el que ens brinda aquest esport, a la natura.

Tot al costat de casa, i amb bona companyia!



Fins la propera!


Vall d'Horta 2015
Les trobareu al compte de Flikr de SentmenatBici. Seguiu-nos!

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates