Pedalar de nit és especial, camí cap a Sant Llorenç Savall

CC SentmenatBici
Ha arribat el més de Juliol i amb ell les primeres sortides nocturnes. Avui, dissabte 4 de juliol de 2015, hem escollit anar a Sant Llorenç de Savall per anar a sopar a Cal Ramón. Sortim de plaça a les 19.30, ens hem reunit  una bona colla per passar-ho d’allò més bé, i ens dirigim cap a Castellar del Vallès per continuar amb aquesta aventura nocturna. Anem tranquils, com sempre, fent pinya, parant en diversos punts per reagrupar-nos i poder seguir endavant amb la certesa de que hi som tots, i mica a mica arribem a Castellar del Vallès per iniciar l’ascens a l’Alzina Balladora on pararem per recuperar-nos del petit esforç que ens demana aquest tram del recorregut. Reprenem el camí cap a la Busqueta, sender molt atractiu i gens complicat, d’obligat pas si és la primera vegada que vas a Sant Llorenç de Savall. Ens durà a la Bassa de Sant Jaume, bassa artificial bastant gran on esperem la resta dels companys després d’una llarga i molt atractiva baixada.

Ja hem arribat a la Busqueta, té un petit carruatge en pèssimes condicions degut al pas del temps que convida a para per fer-te fotos prop seu. Queden menys de quatre quilometres per arribar a Sant Llorenç, ja hem arribat com aquell qui diu i en breu així ho fem.


Reagrupament a la Busqueta tot esperant l'arribada de la nit
A Cal Ramón ja tenim la taula preparada a fora, el temps genial i si a sobre ho acompanyem amb unes gerres de cervesa, clara o un refrigeri, millor que millor. Ens duen els entrants i seguidament els segons, acompanyats de patates i de mongetes, més tard el gelat i per acabar els cafès i els xarrupets. Ha estat una bona vetllada i ara queda el pitjor, tornar.

Anem xino-xano pujant pel camí de les estàtues i a l’últim rampell d’aquest camí tenim una petita averia. No és res important, la cadena s’ha escapat de la pinyonera cap als radis, clavada, una mica de traça per treure-la i ja està, però amb la foscor de la nit es fa més feixuga, no veus les coses clares i ens hi hem de dedicar més temps del normal.

Una vegada solucionat el problema, reprenem la marxa cap a l’alzina balladora, trobem altres ciclistes, alguns coneguts, també han sortit per aprofitar la frescor de la nit, han sopat a Fonda Rius i també ens ho recomanen. Passat Can Cadafalch, hem d’anar en compte, aquí hi tenim el punt negre de Castellar del Vallès, prou senyalitzat, però tot i així encara hi ha accidents per excés bàsicament de velocitat.

Anem arribant a la meta, Sentmenat, i ho fem per el Col·legi el Casal, cap a Can Padró, Can Vinyals i finalment Sentmenat. Ha estat una bona sortida nocturna sense gaire complicacions i ens ho hem passat d’allò més bé. Fins la propera.

Salut i pedals!

(fes clic sobre la següent imatge per accedir a l'àlbum de fotos a Flickr)
 Nocturna St. Llorenç

Les trobareu al compte de Flikr de SentmenatBici. Seguiu-nos!

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates