Què important és pedalar en companyia... Bon estiu!

CC SentmenatBici
El diumenge 26 de juliol vam realitzar la sortida amb destinació a Gallifa, tal i com marcava el calendari. Hem estat afortunats, doncs el dissabte va refrescar i tot i que avui el dia s'ha aixecat amb sol, la temperatura és agradable i confiem en poder mantenir la destinació. A les 7 hores en punt, ens reunim a la plaça per realitzar una ruta circular cap a Gallifa, amb anada per la tradicional ruta de Castellar, Can Padró - Puig de la Creu - Coll Monner, i tornada per Caldes de Montbui, travessant les Elies. 

Pedalar és un plaer, però si ho fas en bona companyia encara ho és més. I com d'important és comptar amb una bona companyia i amb gent nova que té ganes de compartir l'experiència i la motivació de conèixer nous camins i destins. Pedalar és això, compartir experiències, aventures, opinions sobre el món de la bici, mentre gaudeixes del paisatge i superes els teus reptes. I d'aquesta sortida cal destacar poder comptar amb l'experiència i el coneixement del territori dels teus companys, la companya del teu millor amic, i la curiositat d'aquells que t'acompanyen per primera vegada. Entre tots vam fer camí.

També és molt important la confiança, en un mateix i en els que t'acompanyen. La pròpia perquè has de saber posar en valor el teu esforç i la teva capacitat, adonar-te que tens més força de la que ets conscient i quan penses que has arribat al teu límit, te n'adones que pots seguir endavant, pots superar-te. I també en els teus companys, que et motiven, t'animen, t'ajuden i no t'abandonen. Aquest és en gran part l'esperit que es vol impregnar en les sortides de Sentmenat Bici. 

Camí de Caldes de Montbui, superant en grup un 'fals pla'
Recuperem el fil... El camí va anar molt bé, bona temperatura i bon ritme, i cap incidència. A través de Coll Monner vam fer camí cap a Gallifa, tot recorrent pista fins arribar al Castell de Gallifa, i posteriorment fent el corriol de Terra Roig per baixar fins el petit i encantador nucli de Gallifa, puntualment sobre les 9.15 del matí. Finalment vam fer l'homenatge, el merescut esmorzar al Bar Can Tiu, també ben conegut pels socis i ciclistes en general, tot i que per alguns era la primera vegada. Vam fer un bon àpat, botifarres blanca i negra, torrades, begudes i cafè, per recuperar forces pel camí de tornada. No era el lloc escollit inicialment, però allò imprevist a vegades és gratament sorprenent.

Iniciem el camí de tornada sobre les 10h., ens esperem aproximadament uns 22 quilòmetres sense grans dificultats, fals pla, alguna pujada i un bon descens camí de Caldes de Montbui. Aquest recorregut és novetat per a bona part dels assistents, i per tant serà una descoberta per alguns, així com una sort comptar amb l'experiència... i el GPS dels companys. Iniciem el camí amb un descens per pista ample i en molt bones condicions, amb una molt bona vista del Castell de Gallifa. Arribem a les Elies, on trobem un antic molí i una represa que genera un toll d'aigua que convida a fer una parada i refrescar-se... tot i que serà un altre dia. A continuació es fa un lleuger ascens que ens va portar fins a la carretera de Sant Feliu de Codines (C-59), a l'alçada del Prat de Baix.

A partir d'aquí, descens fins a Caldes, gaudint d'unes vistes excepcionals del Vallès des del Serrat d'en Bruguetes, fins arribar al Remei. Continuem pel camí del Roure Gros, últim ascens de la sortida, i fent camí fins a Sentmenat pel camí del Mas d'en Corró i Mas d'en Cisa. Toquen les 12 hores, just migdia i entrem pel passeig de Torre Roja. 

Acabem la sortida amb molta set, i ens aturem al Bar el Passeig, tots ben asseguts en línia amb vistes al carrer (com si de la Rambla de Canaletes es tractés, veient passar la vida...), cercant una bona ombra i gaudint d'un bon refresc.

Aquesta és la última sortida oficial del club fins al setembre. Durant el mes d'agost no hi ha cap programació i és època de vacances. No obstant, ja sabeu que els diumenges a les 7 hores a la plaça de la Vila sempre hi pot haver un company esperant per pedalar. Des de Sentmenat Bici us desitgem unes bones vacances i us esperem a principis de setembre amb noves sortides i activitats, començant per la Festa Major... estigueu ben atents! 

Bon estiu i pedals!

(fes clic sobre la següent imatge per accedir a l'àlbum de fotos a Flickr)
Gallifa - 2015

Les trobareu al compte de Flikr de SentmenatBici. Seguiu-nos!

CC SentmenatBici / Autor & Editor

Fem club! Fem Poble! Gaudeix de la bici i la natura!
Salut i pedals!

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari o opinió, ens ajudarà a millorar.

Coprights @ 2022, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates